Winter Wonderland

Winter Wonderland 

Woensdag 12 december gaan we samen naar Enschede waar Debby ons meeneemt in een van haar grote projecten “Winter Wonderland”.

We arriveren rond 18.45 uur bij het Grand Café van de Schaatsbaan op de Oude Markt in Enschede. Bij de ontvangst op het mooiste Winterse Plekje van Twente wordt een ieder een glas Glühwein aangeboden. Binnengekomen in het Schaats café blijkt het dak volledig transparant te zijn, waardoor een prachtig zicht op de Grote Kerk en de heldere sterrenhemel ontstaat. Binnen is het gezellig knus en warm, buiten kan geschaatst worden. Ondertussen draait Feest DJ Jan Smit zijn plaatjes. De toon is al meteen gezet; Dit wordt een prima avond!

Terwijl de drankjes worden geserveerd wordt rond 19.30 uur een uitgebreid Stamppotbuffet opgesteld. Boerenkool, Zuurkool en Hutspot, met 5 soorten vlees, jus en zure garnering.

Als een ieder genoeg heeft gegeten, schakelt de DJ een tandje bij. Er mag gedanst / gefeest worden!

Omdat de Twentenaren Bourgondiërs zijn, houden we het thema eten en drinken vast totdat rond 22.15 uur de muziek langzaam wat zachter wordt gezet. We gaan nog eventjes door, maar om 22.45 uur komt ook aan deze mooie avond een einde en vindt een ieder zijn weg terug naar huis.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.